Ok, on myönnettävä jotakin!

Olen "sortunut" Ebayn ihmeelliseen maailmaan...

Kaikki lähti siitä kun aloin selailemaan Ebayn myyntisivuja, ihan vain pelkästä uteliaisuudestani... Mistä minä tämän idean keksin? No siitä kun mieheni selailee Ebayn sivuja useasti... Ja onko se ihme?

Miksi muualta maailmasta saa niin ihania ja upeita tuotteita halvemmalla ja joskus jopa ilmaisilla postikuluilla!

Se on niin väärin mielestäni... Mutta jos Ebayn kautta näytä tuotteita saa ostettua ja samalla postitus tapahtuu suoraan kotiovelle, niin miksipä ei!?

Miksi maksaisin kaikista tuotteista sitä veroa mitä suomen päättäjät kaikkeen haluavat lisätä..?

Ja kyllä, aina pitäisi ostaa kotimaista! Mutta jos ostamme tuotteita suomesta, ovat ne suurimmissa osin muun maalaisia kun kotimaisia... Eli raha valuu kuitenkin ulkomaille... Ja suoraan sanoen, alkaa ihan *ituttamaan maksaa kaikesta veroa! Useimmiten sitä joutuu vielä maksamaan tuplana, sillä välin kun isot herrat nostelevat kuohuviinilasejaan ylös.

Mutta, aiheeseen palaten...

1013960_10151626612284364_834408188_n-nokynnet-normal.jpg

Tänään tuli haettua muutamat kengät postista sekä posteljooni toi mukavasti minun kynsilakkani perille...

AI IHANUUTTA! <3

Eli, voin paljastaa sen verran, että oli halvimmat DC:n upouudet kengät mitkä oon ikinä ostanut! Hintaa toimituksineen saksasta niille jäi nimittäin vain 32.89€. NOT BAD! Mutta tarkennuksena, nämä kengät tuli huudettua Ebayn kautta.

Eli siinä se suurin syy miksi Ebayn kautta tulee tavaroita ostettua, ne ovat halvempia ja useimmiten sellaisia mitä ei pakosti suomessa juurikaan myynnissä näy... Pääosin itse ostan sieltä kenkiä, kynsilakkoja, koruja... Vaikka Ebayn välityksellä varmasti saa lähes melkein mitä tahansa ostettua.

Kauan eläköön Ebayn ihmeellinen maailma, ainakin niin kauan kun ylimääräistä rahaa riittää.